June 11, 2014

Înscriere

Pentru a participa la evenimentul de cariere „Hai Acasă!” (20 iunie 2014, București), studenții și absolvenții cu experiență internațională trebuie să se înregistreze pe platforma EventLink360.

Link de înregistrare: http://el360.ro/eventlink/index.php/login/lsr_register/.

Înregistrarea presupune completarea unui profil și încărcarea unui CV actualizat (în română sau engleză), pe baza căruia se va opera verificarea respectării condițiilor de participare (experiență internațională de studii de minim un semestru la o instituție de învățământ acreditată din străinătate).* CV-ul actualizat va reprezenta și baza interacțiunii participanților cu reprezentanții companiilor.

*Pentru cazuri speciale sau nelămuriri privitoare la înscriere, scrieți-ne direct la adresa: haiacasa@proiecte.lsrs.ro.

În urma înregistrării, fiecare utilizator va primi o parolă de acces pe platforma EventLink360. Odată înregistrați, utilizatorii se vor putea loga pe platformă și își vor putea modifica profilul. Doar studenții și absolvenții (inclusiv profesioniști) care îndeplinesc criteriile de participare (experiență academică internațională de minim un semestru la o instituție de învățământ superior acreditată din străinătate) vor avea acces la toate funcțiile platformei ce îi vor pune în legătură cu companiile participante și vor putea participa la evenimentul din data de 20 iunie:

  • agenda evenimentului offline și posibilitatea de a se înscrie la sesiunile interactive programate pentru data de 20 iunie, la București
  • vizualizarea oportunităților profesionale puse la dispoziție de companiile participante la proiect
  •  posibilitatea de intra în legătură directă cu reprezentanții companiilor prin utilizarea funcțiilor de „contact sharing” și/sau „meeting request”

Link de înregistrare: http://el360.ro/eventlink/index.php/login/lsr_register/

Mult succes!

Leave a Reply