April 29, 2015

Eveniment de cariere 2015

Cea de-a patra ediție a evenimentului de cariere Hai Acasă! s-a încheiat în data de 15 iulie 2015. Acest eveniment face parte din demersul LSRS de promovare a implicării studenților și absolvenților români cu studii peste hotare în demersuri de dezvoltare a României pe plan economic și social.

Hai Acasă! se adresează tinerilor cu experienţă academică internațională interesați de oportunitățile profesionale din România, oferindu-le posibilitatea unor cariere în companii de top din mediul de afaceri românesc. Totodată, evenimentul Hai Acasă! oferă acces la o resursă umană vitală pentru țara noastră și promovează oferte profesionale atractive din partea celor mai importanți angajatori din România.

Dintre companiile de top participante la ediţia curentă a Hai Acasă! amintim: Deloitte, Bosch, Accenture, Schaeffler Romania, Stefanini şi Pfizer; lista completă se regăseşte pe pagina Sponsori şi Susţinători.

Evenimentul central al Hai Acasă! a avut loc în data de 1 iulie, la Bucureşti, la SenecaAnticafe (Strada Arhitect Ion Mincu, nr. 1) între orele 10:00 şi 14:00. Totodată, Hai Acasă! are şi o importantă componentă online, care a s-a desfăşurat pe platforma EventLink360, în perioada 24 iunie-30 iunie şi 2 iulie-15 iulie.

Ca și anii precedenti, Hai Acasă! s-a desfăşurat în parteneriat cu:

logo-web

Rămâneți aproape!

Leave a Reply