April 30, 2015

Înscriere

Pentru a participa la evenimentul de cariere Hai Acasă! (1 iulie 2015, București) și la componenta online desfăşurată în perioada adiacentă acestuia (24-29 iunie 2015 şi 2-15 iulie), studenții și absolvenții cu experiență internațională trebuie să se înregistreze pe platforma EventLink360.

Pentru înregistrare te rugăm să accesezi linkulhttp://el360.ro/eventlink/index.php/login/lsr_register/ 

Înregistrarea presupune completarea unui profil și încărcarea unui CV actualizat (în română sau engleză), pe baza căruia se va opera verificarea respectării condițiilor de participare (experiență internațională de studii de minim un semestru la o instituție de învățământ acreditată din străinătate). CV-ul actualizat va reprezenta și baza interacțiunii participanților cu reprezentanții companiilor.

În urma înregistrării, fiecare utilizator va primi o parolă de acces pe platforma EventLink360. Odată înregistrați, utilizatorii se vor putea loga pe platformă și își vor putea modifica profilul. Toate funcțiile platformei vor fi active începând cu data de 24 iunie 2015. Doar studenții și absolvenții (inclusiv profesioniști) care îndeplinesc criteriile de participare (experiență academică internațională de minim un semestru la o instituție de învățământ superior acreditată din străinătate) vor avea acces la toate funcțiile platformei pe durata campaniei online (24-29 iunie şi 2-15 iulie).

Te aşteptăm pe 1 iulie la Bucureşti, la Seneca Anticafe (zona Piata Victoriei), pentru a-i putea întâlni pe reprezentanţii companiilor participante la această ediţie, a discuta cu aceştia despre oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională, şi a lua parte la sesiuni interactive şi workshopuri.

Pentru a afla care sunt companiile participante în acest an, te rugăm să consultați pagina Sponsori si susținători!

Pentru cazuri speciale sau nelămuriri privitoare la înscriere, scrieți-ne la adresa: haiacasa@proiecte.lsrs.ro.

Mult succes!

Leave a Reply