March 28, 2013

Ministerul Economiei

Ministerul Economiei – prin Ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism – participă la programul „SMART Internships” cu deschiderea unui număr de 2 poziții. 

Website instituțiewww.minind.ro/

Departamente:
   # Cabinetul doamnei Ministru delegat Maria Grapini
   # Cabinetul domnului Secretar de Stat Dan Enache

Adresă: Calea Victoriei, nr. 152, sector 1, București, România

Descriere: beneficiarii internshipurilor vor lua parte activă la toate activitățile din cadrul Cabinetelor și vor sprijini, cu expertiza de care se bucură, buna funcționare a acestora

Natura activității: management shadowing

Domenii de activitate: IMM, mediu de afaceri, turism

Durată estimată: 3 luni (cu posibilitatea prelungirii sau reducerii)

Perioadă de desfășurare: iunie – septembrie 2013

Tip de internship: neplătit

Candidatură: formular online, CV & Scrisoare de motivație (în limba română, cu diacritice, de aproximativ 500 de cuvinte)

Pagina electronică a formularului onlinehttp://tinyurl.com/smart-internships

Adresă electronică pentru primirea documentelor de candidatură: maria.emanuela.turturoiu@proiecte.lsrs.ro

Persoană de contact pentru întrebări: Maria-Emanuela Turturoiu (0729 495 765)

Date limită:
       # 30 mai: termenul limită pentru completarea formularului online și depunerea candidaturilor [termen extins: 31 mai, ora 24:00]
      # 10 iunie: termenul limită pentru validarea și selecția candidaturilor
     # 15 iunie: termenul limită pentru anunțarea candidaturilor câștigătoare

 

BENEFICIARII PROGRAMULUI „SMART INTERNSHIPS” ÎN MINISTERUL ECONOMIEI


Alexandra Stănescu este studentă în anul al doilea în Management în cadrul prestigioasei London School of Economics and Political Science (LSE), unde studiază Economie, Finanțe, Contabilitate, Leadership și Comunicare. În cadrul LSE, ocupa funcția de Director de Relații Publice a Societății de Management și Strategie, după ce – în perioada studiilor liceale – a fost Președintele Consiliului Elevilor colegiului “Costache Negruzzi” din Iași și Vice-președintele Consiliului Județean al Elevilor. Entuziastă și comunicativă, fluentă în engleză și cunoscătoare de germană și spaniolă, Alexandra este unul dintre cei mai valoroși și plini de potențial stagiari SMART din promoția acestui an.

Lucian Crăciun este student în anul al doilea la un Master în Matematică, Cercetări Operaționale, Statistică și Economie la University of Warwick, una dintre cele mai valoroase universități de finanțe și economie din Marea Britanie. Olimpic național la matematică, fizică și informatică, Lucian si-a completat parcursul academic cu participări la cursuri și seminarii de economie și finanțe, design-ul piețelor și politici monetare organizate de Bursa de Valori București și University of Warwick, fiind totodată membru al Societăților de Economie și de Finanțe ale universității. Fluent în engleză și cu un bun nivel conversațional în franceză și italiană, Lucian își va putea pune în valoare cunoștințele variate și capacitatea de organizare impresionantă cu ocazia internshipului oferit în cadrul Ministerului Economiei.

 

Leave a Reply