March 28, 2013

Ministerul Tineretului si Sportului

Ministerul Tineretului și Sportului participă la programul „SMART Internships” cu deschiderea unui număr de 2  poziții, urmate de alte 2. 

Website instituțiehttp://mts.ro/

Departamente:
   # Cabinetul domnule Secretar de Stat Cristian Cosmin
   # Cabinetul domnului Subsecretar de Stat Augustin Ioan
  # Cabinetul doamnei Secretar de Stat Carmen Tocală

 

Adresă: Str. Vasile Conta, Nr. 16, Sector 2, Bucureşti, România

Descriere: beneficiarii internshipurilor vor lua parte activă la toate activitățile din cadrul cabinetelor și vor sprijini, cu expertiza de care se bucură, buna funcționare a acestuia

Natura activității: management shadowing

Domenii de activitate: politici de tineret

Durată estimată: 3 luni (cu posibilitatea modificării)

Perioadă de desfășurare: iunie – septembrie 2013

Tip de internship: neplătit

Candidatură: formular online, CV & Scrisoare de motivație (în limba română, cu diacritice, de cca. 500 de cuvinte)

Pagina electronică a formularului onlinehttp://tinyurl.com/smart-internships

Adresă electronică pentru primirea documentelor de candidatură: maria.emanuela.turturoiu@proiecte.lsrs.ro

Persoană de contact pentru întrebări: Maria-Emanuela Turturoiu (0729 495 765)
Date limită:
       # 30 mai: termenul limită pentru completarea formularului online și depunerea candidaturilor [termen extins: 31 mai, ora 24:00]
      # 10 iunie: termenul limită pentru validarea și selecția candidaturilor
     # 15 iunie: termenul limită pentru anunțarea candidaturilor câștigătoare

 

BENEFICIARII PROGRAMULUI „SMART INTERNSHIPS” ÎN MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Sergiu Bjola este în prezent student la University College London (locul 4 în topul celor mai prestigioase universități ale lumii), specializarea „Economics and Business with East European Studies” și a absolvit Scoala Europeana din München. Pe lângă rezultatele academice de excepție, Sergiu a fost implicat în diverse activități extra-curriculare (sport de performanță, organizații școlare/studențești, organizații românești in München/Londra). Vorbește fluent germana (nivel de vorbitor nativ) și engleza, are un bun nivel de franceză.

Mihnea Cătuți este absolvent al Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc” din București și student în anul al II-lea la University of Bristol (locul 28 în topul celor mai prestigioase universități ale lumii), Facultatea de Drept și Știinte Sociale, specializarea Politică și Sociologie. A obținut recent Premiul School of Politics, International Studies and Sociology Award for year one joint honours Sociology cu cea mai bună medie din departamentul său în primul an de studii. Este interesat de relații internaționale și studii europene, acumulând experiență în acest domeniu prin participarea la conferințe de tipul Model United Nations, dar și prin organizarea unor conferințe tematice în cadrul universității ce au vizat schimbările climatice și dezvoltarea internațională. Printre activitățile extra-curriculare se numără baschetul de performanță, pe care l-a practicat, la nivel profesionist, între 2010 și 2012.

Octav-Emilian Sandu este student în anul IV la University College London, specializarea Computer Science. A lucrat ca asistent cercetător în cadrul acestei instituții. Alături de rezultatele academice deosebite, Octav s-a implicat ca voluntar în proiectele Garda Națională de Mediu în 2009, a participat la proiectul “Let’s do it, Romania!” în 2010 și la proiectul internațional Cicatrizando 2012.

 

Andreea Țînț este în prezent studentă în anul II la University of Aberdeen, specializarea International Relations and Economics și a absolvit liceul Leysin American School din Elveția. Pe lângă rezultatele sale academice remarcabile, Andreea a fost implicată în diverse proiecte extra-curriculare de-a lungul timpului, cum ar fi voluntariat pentru fundația Habitat for Humanity, British School of Bucharest și Federația Română de Baschet. A fost, de asemenea, vice-președintele secției de tineret la Cenaclul Literar Săgetătorul până în anul 2010, și este membră a IRSCA Gifted Education din 2008. Pe timpul liceului, Andreea s-a implicat activ în o serie de cluburi școlare, cum ar fi Model United Nations (cu participare în delegația Libiei la Haga), programul de leadership Ambassadors al Leysin American School și a primit o serie de distincții la sfârșitul liceului, printre care Trustee’s Award, acordat elevului care întruchipează cel mai bine principiile fondatoare ale școlii: realizări academice, activități în sprijinul comunității și o perspectivă internațională asupra problemelor mondiale. De asemenea, în 2005, editura Criterion Publishing a publicat primul roman al Andreei, urmat în 2006, 2007, 2009 si 2011 de alte patru romane și colecții de eseuri, apărute la diverse edituri. Totodată, Andreea are un nivel de vorbitor nativ de limbă engleză, este fluentă în franceza și spaniolă.

Leave a Reply