March 28, 2013

MMFPSPV

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) participă la programul „SMART Internships” cu deschiderea unui număr de trei poziții.

Website instituțiehttp://www.mmuncii.ro

Departamente:
   # Cabinetul Doamnei Ministru Mariana Câmpeanu
   # Cabinetul Doamnei Secretar de Stat Georgeta Bratu
   # Cabinetul Doamnei Director Tania Grigore (Direcția Ocupare și Salarizare)

Adresă: str. Dem. I. Dobrescu, nr.2-4 sectorul 1, Bucureşti, România

Descriere: beneficiarii internshipurilor vor lua parte activă la toate activitățile din cadrul cabinetelor și vor sprijini, cu expertiza de care se bucură, buna funcționare a acestora

Natura activității: management shadowing

Domenii de activitate: piața muncii, mobilitate și migrație a forței de muncă; politici salariale; statistică; formare profesională; sănătate și securitate în muncă; asistență socială și inspecție socială.

Durată estimată: 3 luni (cu posibilitatea prelungirii sau reducerii)

Perioadă de desfășurare: iunie – septembrie 2013

Tip de internship: neplătit

Candidatură: formular online, CV & Scrisoare de motivație (în limba română, cu diacritice, de cca. 500 de cuvinte)

Pagina electronică a formularului onlinehttp://tinyurl.com/smart-internships

Adresă electronică primirea documentelor de candidatură: ramona.galantonu@gmail.com

Persoană de contact pentru întrebări: Ramona Galantonu (0743 816 993)

Date limită:
       # 30 mai: termenul limită pentru completarea formularului online și depunerea candidaturilor [termen extins: 31 mai, ora 24:00]
      # 10 iunie: termenul limită pentru validarea și selecția candidaturilor
     # 15 iunie: termenul limită pentru anunțarea candidaturilor câștigătoare

 

BENEFICIARII PROGRAMULUI „SMART INTERNSHIPS” ÎN MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI PERSOANELOR VÂRSTNICE

Iulia Anghelescu este studentă în anul al treilea la Facultatea de Drept din cadrul  Queen Mary University, Londra. A fost implicată în numeroase stagii în cadrul unor instituții precum Ambasada României la Londra, Sonali Gardens Legal Advice Centre sau Fundația „Sergiu Celibidache”. De asemenea, a fost redactor șef al revistei franceze a liceului și s-a implicat în organizarea conferințelor anuale de tip „Model United Nations”. In anul academic 2013-2014, Iulia va studia cu o bursă de mobilitate academică Erasmus  la prestigioasa Universitate Humboldt din Berlin. Vorbitoare fluentă de engleză, franceză și germană, ea studiază, în prezent, limba rusă.

Andreea-Doina Călbează a finalizat recent un program de masterat în studii europene la binecunoscutul Institut de Studii Europene al Université Libre de Bruxelles, cu o teză pe tema guvernanţei europene („Metoda Deschisă de Coordonare şi incluziunea socială”), precum şi unul în domeniul securităţii şi al relaţiilor internaţionale. A acumulat experienţă profesională în mediul de lobby bruxellez ca asistent de cercetare în cadrul organizaţiei European Composer and Songwriter Alliance şi al Institutului European de Relaţii Internaţionale. De asemenea, Andreea a desfășurat un internship la Ambasada României în Regatul Belgiei, precum și un stagiu remunerat în cadrul Consiliului Uniunii Europene, Unitatea de Politici sociale şi ocuparea forţei de muncă. Andreea vorbește fluent engleza și franceza și are cunoştinţe elementare de limba chineză, dobândite în urma unei experienţe culturale în China.

Vlad Onețiu este licențiat în Psihologie la University of Sheffield și masterand EuroPubHealth, în cadrul aceleași universități. A fost implicat în numeroase activități de voluntariat: a fost lider de proiect pentru „Flourish” (un proiect social dedicat persoanelor cu traumatisme cranio-cerebrale) și a lucrat în cadrul departamentului de cercetare privind dezvoltarea cognitivă de la University of Sheffield. Toate activitățile sale și studiile efectuate converg către un scop bine definit pentru cariera sa: asigurarea unor condiții socio-economice echitabile pentru persoanele cu vulnerabilitate crescută în societate.

Ariadna Petri este în prezent asistent universitar la Universitatea din Ierusalim. A absolvit două programe de masterat în drept internațional și în studii avansate de filozofie la Universitatea Complutense din Madrid, Spania.  Și-a susținut licența în relații internaționale și economie la Universitatea Westminster, Londra. A efectuat stagii de pregătire și cercetare în Mexic și Japonia și vorbește fluent engleza și spaniola. Stăpânește, de asemenea, franceza, germana și araba. Ariadna se pregătește, pe termen lung, pentru o carieră în negocieri internaționale.

Leave a Reply